Miért a jam btl?


Mert a cég tulajdonosai Tóth Barbara és Erdélyi Péter napi szinten részt vesznek a cég életében. Ez a legjobb biztosíték az ügyfelek részére.

Mert ügyfeleink igényeinek megfelelően valamennyi rendezvénytípus megvalósításában rendelkezésre állunk. A báloktól a családi sportnapokon át a kalandtúrákig, a sajtótájékoztatóktól az állásbörzéken át a szakmai road show-kig. Szolgáltatási portfoliónkban szerepel eladáshelyi termékpromóciók, kóstoltatások szervezése, direktmarketing-kampányok lebonyolítása, valamint marketinganyagok tervezése, kivitelezése is.

Mert stratégiai partnereinknek és kipróbált alvállalkozói körünknek köszönhetően képesek vagyunk komplett produkciók teljes körű lebonyolítására.


Mert tudatosan korlátozzuk ügyfélkörünk méretét annak érdekében, hogy partnereinket teljes mértékben, nagyfokú rugalmassággal tudjuk kiszolgálni.

Mert üzletpolitikánkhoz hozzátartozik az optimalizált szervezet is, amely alacsony működési költségeket és versenytársaink többségénél kedvezőbb árakat tesz lehetővé.

Mert még semmire sem mondtuk, hogy lehetetlen.